men2Czy menu restauracji nadmorskiej to głównie ryby? Jakie cechy powinien mieć dobry kucharz? O tym rozmawiamy z szefem kuchni restauracji Biała Dama w Mielnie, Michałem Kaszubowskim

- Podobno kucharz to zdecydowanie bardziej męski zawód. Dlaczego?

- Zawodowo kobieta i mężczyzna rywalizują ze sobą, również w gastronomii. Gotowanie powinno sprawiać wiele radości i przyjemności niezależnie od płci. Jednak zauważalne jest, że mężczyźni posiadają więcej atutów ułatwiających pracę w profesjonalnej kuchni: odporność na stres, pracę w warunkach stresowych oraz siłę fizyczną.
- Biała Dama wprowadziła zmiany w ofercie. Co zawiera nowe menu lokalu?
- Nowe menu lokalu to przede wszystkim smaki zbliżającego się lata, jest lekkie, zdrowe i aromatyczne.

Register to read more...

Dodaj Temat

 

 

PRAXISreklamalogo

 

reklamamchecinski1

 

bobolicestrefa2

 

 polanareklama1

 

 



 

 

 

 
 
 
 
MAPA STRON I II
stat4u